Over ons

Een onbezorgde schooltijd. Die hadden wij zelf en die wensen wij jongeren van nu ook toe. Maar dat spreekt niet altijd vanzelf. Veel jongeren en gezinnen hebben moeite om alles wat moet, leuk is en kan met elkaar in balans te brengen. Wij willen daar graag bij helpen. Iedereen heeft volgens ons recht heeft op een fantastische schooltijd. Ons doel is leerlingen meer plezier en ontspanning te laten hebben bij de dingen die ze doen. Oh ja, en natuurlijk ook goede cijfers te laten halen.

Janwillem Bast (1966), psycholoog

Ik ben aan de Universiteit van Amsterdam opgeleid tot psycholoog en vervolgens gepromoveerd. De combinatie van onderzoek en onderwijs heeft altijd mijn warme belangstelling gehad. Als wetenschapper deed ik onderzoek naar welke individuele verschillener er zijn tijdens het leren. Ik werkte een paar jaar als docent NT2, wat heel inspirerend en bevredigend was, en organiseerde vele trainingen, workshops en congressen voor professionals in het onderwijs. De laatste jaren ben ik vooral actief als uitgever van psychologische tests en boeken. Veel van de tests en boeken die ik tot stand breng hebben te maken met leren en studeren en met zaken die het leren kunnen belemmeren of faciliteren.

 

 

 

Jeroen van Gaart (1963), geen psycholoog

Na mijn Rechtenstudie in Utrecht ben ik het grootste deel van mijn loopbaan werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening, zowel in Nederland als daarbuiten. De laatste jaren heb ik mij als interim-manager bezig gehouden met het begeleiden van verandertrajecten in zowel profit- als not-for-profit organisaties.

Omdat ik om mij heen veel pubers zie opgroeien, realiseer ik me meer en meer wat een geluk ik heb gehad met een fantastische schooltijd. Ik ben ervan overtuigd dat een onbezorgde schooltijd een uitstekende basis is voor de rest van je leven. Tegelijkertijd weet ik ook hoe belangrijk een goede (voor)opleiding is. 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.